Descoperire macabră la Roma! Un român a fost găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital

Descoperire macabră la Roma! Un român a fost găsit mumificat în sistemul de aerisire al unui spital © Pixabay

Trupul neînsufleţit al unui român a fost găsit aproape mumificat în sistemul de aerisire al unui spital. Bărbatul a fost dat dispărut în urmă cu şase luni, după ce se prezentase în aceeaşi unitatea medicală pentru a se trata.

Descoperirea şocantă a avut loc la Roma. Cadavrul aproape mumificat a fost găsit într-un compartiment de conectare pentru conductele de ventilație. Acesta se afla la etajul opt al clădirii.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul este un român un vârstă de 45 de ani. Acesta fusese internat în spital în luna augusut, cu diagnostic ciroză. Din păcate, bărbatul dispăruse ulterior.

Potrivit Il Messaggero, victima este un bărbat care nu avea adăpost. Acesta a fost văzut ultima oară pe data de pe 13 august 2019, în spitalul în care a fost găsit după şase luni, fără viaţă.

Bărbatul le-a cerut medicilor după doar trei zile de internare să îi oprească tratamentul, acceptând aparent să rămână sub supraveghere. Lucurile s-au schimbat pe parcurs, deoarece românul a dispărut din secţie în jurul orei 2 noaptea.

Din noaptea dispariţiei bărbatul nu a mai fost căutat de nimeni din personalul spitalului. De aceea, anchetatorii urmează să stabilească acum dacă există vreo responsabilitate a acestora pentru moartea bărbatului de 45 de ani.

În acest caz, anchetatorii iau în calcul mai multe variante, de la cea a unui accident, până la o posibilă crimă, iar cadavrul să fi fost ascuns.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro