Descoperire macabră la Timişoara! Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în casă, după doi ani de la deces

Descoperire macabră la Timişoara! Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în casă, după doi ani de la deces © Arhivă

Caz halucinant în Timişoara! Cadavrul mumificat al unui bărbat a fost găsit de oamenii legii în propria locuinţă, abia după mai bine de doi ani de când acesta a decedat. 

Acest caz cutremurător a fost semnalat de mai multe ori de către vecini. Oamenii au început să-şi ridice semne de întrebare atunci când au observat că bărbatul în vârstă de 64 de ani nu a mai părăsit de mult timp locuinţa. Cu toate astea, poliţiştii nu au luat nicio măsură, din cauza unui motiv halucinant. Oamenii legii nu au intervenit, deoarece era nevoie de sesizarea unei rude de-a decedatului.

Vecinii bărbatului au început să aibă bănuieli încă de la începutul anului 2018, după ce nu l-au mai văzut pe acesta de multă vreme. Oamenii au încercat să dea de el, sunând la uşă, însă nu au primit niciodată un răspuns.

Oamenii legii au efectuat verificările abia după ce omul a strâns mai multe datorii la întreţinere şi utilităţi şi a fost deconectat de la gaz, iar vecinii au contactat un avocat. Tot vecinii au reuşit să contacteze în cele din urmă o rudă care a sunat la Poliţie.

În acest moment, cazul este anchetat de poliţiştii care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul bărbatului era mumificat, astfel că identitatea sa nu a putut fi depistată. Pentru această procedură, se aşteaptă acum ca medicii legişiti să stabilească condiţiile în care a avut loc decesul şi dacă bărbatul este proprietarul locuinţei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro