Descoperire șocantă făcută de medicii care l-au tratat pe Mario Iorgulescu / Așa ceva se întâmplă extrem de rar!

+3 click pentru
galerie

Medicii care l-au tratat pe Mario Iorgulescu după producerea cumplitului accident provocat de acesta, soldat cu moartea unui om, au făcut o descoperire uluitoare în momentul în care au încercat să-i aline suferința.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost internat, în stare foarte gravă, la Spitalul Elias, după ce a pierdut controlul bolidului pe care îl conducea cu cel puțin 240 de kilometri pe oră și a izbit violent o altă mașină condusă de un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care a murit pe loc. Potrivit unor surse medicale, doctorii care încercau, pe deoparte, să-l mențină în viață, iar pe altă parte, să-i calmeze durerile, s-au lovit de o problemă la care nu se așteptau. Sursele citate au mărturisit că Iorgulescu Jr. nu ar fi răspuns la morfină! Acest fenomen, care se întâmplă foarte rar, ar fi apărut ca urmare al faptului că pacientul era drogat – lucru anunţat, ulterior, de Parchet.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat, la momentul respectiv, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, care a explicat că buletinul de analiză a evidenţiat faptul că acelaşi şofer (Mario Iorgulescu) a fost depistat pozitiv pentru cocaină la testul imunologic rapid. Fiul lui Gino Iorgulescu a ieșit, în cele din urmă, din starea critică, iar tatăl său l-a mutat într-o clinică din Milano, în condițiile în care pe numele juniorului nu fusese emisă nicio restricție de călători, cu toate că este acuzat de fapte grave.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro