Descoperire şocantă în Dâmboviţa! Un bărbat a fost găsit fără suflare într-o pădure. Cauza morţii este una şocantă

Descoperire şocantă în Dâmboviţa! Un bărbat a fost găsit fără suflare într-o pădure. Cauza morţii este una şocantă © Arhivă

Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Dâmboviţa. Acesta a fost găsit mort într-o pădure. Iată care este cauza decesului!

Bărbatul a fost descoperit fără suflare într-o pădure din Fieni, din judeţul Dâmboviţa. Omul a murit după ce a fost lovit mortal de un copac pe care chiar el l-ar fi tăiat, ilegal.

Bărbatul a fost dat dispărut marţi, abia la cinci zile distanță, după ce plecase de acasă. Oamenii legii din Fieni au fost anunţaţi că acesta plecase de acasă pe data de 20 februarie şi de atunci nu s-a mai întors în locuinţa sa.

Din primele efectuări efectuate de oamenii legii, bărbatul în vârstă de 39 de ani plecase de acasă cu o căruţă şi însoţit de ustensile speciale pentru a tăia lemne, conform reprezentanților Poliției Dâmbovița.

„Au fost demarat activitățile de căutare, iar în această după-amiază (miercuri-n.r.), bărbatul a fost găsit decedat într-o zonă împădurită din apropierea izlazului din Fieni”, au transmis polițiștii, potrivit Mediafax.

Conform reprezentanților Poliției Dâmbovița, bărbatul de 39 de ani ar fi fost accidentat atât de grav de un copac, încât a murit.

În continuare, trupul neînsufleţit al bărbatului va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală şi urmează să se efectueze necropsia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro