Descoperire șocantă în dosarul lui Gheorghe Dincă! Identificat greșit drept „prădător sexual”?

Descoperire șocantă în dosarul lui Gheorghe Dincă! Identificat greșit drept „prădător sexual”? © arhivă

Apra noi semne de întrebare în cazul Caracal după ce trei specialiști, în frunte cu avocata familiei Melencu, au descoperit informații care nu coincid. A fost Gheorghe Dincă identificat greșit drept un „prădător sexual”?

Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu, a luat parte, alături de Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada și Artin Sarchizian, avocat specializat în Drepturile Omului, la o discuție publică pe tema cazului Caracal ce a scos la iveală noi semne de întrebare. 

Avocata familiei Melencu a adus în discuție o nouă dilemă. Vorbim despre câteva informații care nu coincid și care au un rol important în acest caz. 

Profilerul Poliției Române a notat în dosarul lui Gheorghe Dincă faptul că inculpatul are o „sexualitate exacerbată”. Același raport arată și mărturiile medicului care l-a examinat pe Gheorghe Dincă la scurt timp după ce a fost reținut. 

Cele două părți sunt în contradictoriu! În timp ce profilerul Poliției Române susține că Dincă are o „sexualitate exacerbată”, medicul spune că inculpatul nu poate fi identificat ca un „prădător sexual”, dat fiind faptul că suferă de disfuncții sexuale specifice vârstei. 

Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu, a declarat că „nu știu de ce profilerul, dacă era atât de implicat, n-a citit că în dosar există un raport de constatare al medicului legist, ca urmare a unei constatări făcute a doua zi, în 26 sau 27, când a fost reținut. Și așa cum l-a descris acel medic legist, Dincă nu era un om potent.

Aspectele pe care le descrie sunt mai degrabă apropiate, corespunzătoare vârstei, poate și pentru o persoană și mai în vârstă, așa cum este descris… I s-a făcut un control fizic integral inculpatului și nu este deloc potent”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro