Designer celebru, mărturie şocantă despre partenerul de viaţă / La un pas să ardă de viu

+3 click pentru
galerie

Un designer celebru a mărturisit că a fost la un pas să ardă de viu, în propriul apartament, pentru că a refuzat să abandoneze fiinţa care i-a fost alături la bine şi la greu.

Invitat la “Stăpânii vedetelor”, emisiune prezentată de Andra Trandaş şi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Stephan Pelger mărturiseşte că are un yorkshire terrier de 13 ani de care este foarte ataşat şi pe care îl ia cu el peste tot. Spune despre el că este dragostea lui supremă. Tocmai de aceea, atunci când a trecut prin clipe grele, nu a putut să îl lase să moară.

“Stăteam pe strada Polonă şi, din păcate, mi-a luat apartamentul foc. Au venit pompierii şi mi-au zis să ies fără căţel. Şi eu am închis geamul şi am zis eu fără el nu ies. Nu poţi să laşi o vieţuitoare în flăcări. Până la urmă au reuşit cumva să spargă uşa. El a avut intoxicaţie de gradul 3, eu de gradul 4. Şi şi-a revenit. Acest căţel a trecut prin foarte, foarte multe”, îşi aminteşte Stephan Pelger.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la “Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

Designerul mărturiseşte că patrupedul iubit l-a ajutat să treacă de o situaţie critică: “Eu am o problemă cu coloana vertebrală şi am căzut într-o zi pe jos, nu puteam să mă mişc absolut deloc. S-a pus pe spate, să îmi încălzească spatele şi a stat două ore şi jumătate nemişcat, pe spatele meu, până am reuşit să mă mişc, să mă duc la telefon şi să sun ambulanţa”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro