Despăgubiri în valoare de milioane de euro, pentru victimele carnagiului din Ialomița! Cum ar putea fi împărțiți banii

Despăgubiri în valoare de milioane de euro, pentru victimele carnagiului din Ialomița! Cum ar putea fi împărțiți banii © observator.tv

Familiile victimelor accidentului petrecut în zona localității Sfântu Gheorghe, județul Ialomița, ar putea primi mulți bani în urma tragediei.

Victimele din microbuzul lovit puternic de TIR se duceau către muncă, făcând naveta în fiecare zi către un cunoscut supermarket din București. Cum accidentul s-a petrecut înainte cu puțin timp ca femeile să intre în tură, potrivit legii, acesta ar putea fi încadrat drept accident de muncă.

Cum se împart banii

Iar rudele femeilor decedate ar putea cere, prin intermediul unei firme de asigurări, despăgubiri în valoare de cinci milioane de euro, împărțiti familiilor victimelor. Banii ar putea fi obținuți prin negociere sau prin instanță, scrie observator.tv.

Vă reamintim că accidentul grav a avut loc sâmbătă dimineaţă pe un drum din Ialomiţa. Un TIR a intrat frontal într-un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti. Zece oameni și-au pierdut viața, între care și cei doi șoferi au automobilelor implicate.

Opt dintre femeile care au murit în accident erau mame și aveau fiecare cel puțin câte un copil. Ieri a fost o zi grea pentru familiile victimelor, dar și pentru toți localnicii din Munteni Buzău. Oamenii au pregătit o arcadă cu flori pentru mașinile care transportau trupurile neînsuflețite ale celor opt femei. Oamenii deplâng moartea lor și nu pot înțelege de ce s-a petrecut o asemenea tragedie. Toată comuna este în doliu, în zilele următoare. Semnul de doliu a fost ridicat la primărie, dar și la biserica din localitate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro