Detalii cutremurătoare despre cazul din Brăila. Chinurile fetiței de 10 ani au continuat și după ce a leșinat

Noi detalii cutremurătoare despre cazul din Brăila. Chinurile fetiței de 10 ani au continuat și după ce a leșinat © Arhivă

O fetiță de 10 ani a fost răpită de doi indivizi, de 20 și 30 de ani, după care a fost violată pe un teren viran, iar ulterior într-un apartament. După ce cazul a ajuns în atenția Poliției, autoritățile oferă acum primele detalii despre episodul care a șocat toată România.

Detaliile răpirii fetiței de 10 ani sunt unele cu adevărat tulburătoare. Drăgan Cătălin Cornel (30 de ani) și Mămăligeanu Corin (20 de ani) au răpit-o pe copila de 10 ani și au abuzat-o în moduri care întrec orice imaginație.

ATENȚIE! Informații cu un puternic impact emoțional!

Conform detaliilor făcute publice de procurori, fetița a fost supusă unor perversiuni greu de descris în cuvinte, fiind batjocorită prin raporturi sexuale normale, orale, dar și anale. Potrivit Adevărul, și mai cutremurător este faptul că chinurile fetei au continuat și după ce aceasta leșinase.

„Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment a rezultat că, la data de 24.11.2019, în jurul orei 20,30, primul dintre inculpaţi a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin „non stop” de pe raza municipiului Brăila şi, prin exercitarea de ameninţări, a condus-o pe un teren viran amplasat la ieşirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreţinut cu minora un act sexual”, a precizat procurorul de caz.

După ce a fost dusă într-un apartament, unde a fost abuzată de ambii bărbați, copila a fost abandonată, plină de sânge, fix în fața aceluiași magazin de unde fusese răpită. Cu ultimele puteri, a mers acasă și le-a povestit părinților prin ce trecuse.

Cei doi suspecți în acest caz au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro