Detalii halucinante. Care a fost ultima discuție dintre Elodia și Cioacă, înainte ca avocata să dispară

Detalii halucinante. Care a fost ultima discuție dintre Elodia și Cioacă, înainte ca avocata să dispară © arhivă

Au trecut 12 ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, iar detaliile din ancheta procurorilor continuă să iasă la iveală. Cazul a fost intens mediatizat timp de mulți ani, iar soțul ei, fostul polițist Cristian Cioacă, a fost găsit vinovat de moartea avocatei și condamnat la închisoare. Ce au vorbit cei doi, înainte de dispariție? 

În anul 2007, Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă. Soțul ei, Cristian Cioacă, a sesizat dispariția abia după câteva zile, iar asta a fost doar una dintre numeroasele greșeli făcute de fostul polițist la începutul anchetei. Cu toate că trupul avocatei nu a fost găsit, Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare. 

Deși presa a prezentat ani de zile detalii din dosarul Elodia, unele probe încă sunt știute doar de anchetatori. După mult timp, a apărut în spațiul public și lista completă a convorbirilor telefonice dintre Elodia și Cioacă, purtate de cei doi chiar în ziua dispariției avocatei.

În acea zi, avocata a dat mai multe apeluri în România, dar și în Suedia. În jurul orei 11:40, avocata a primit un apel din Suedia, apoi a sunat-o pe cumnata sa, Ana. Elodia Ghinescu a vorbit apoi cu un bărbat numit Florin Niamțu și ulterior, a apelat un număr din Afganistan. În ultimul apel, avocata a petrecut 2 minute și 11 secunde. 

La ora 14:30, Elodia l-a sunat pe Cristian Cioacă. La scurt timp, a fost sunată de un coleg al acestuia, angajat la SPP. 

În ultima conversație avută la telefon, Elodia și Cioacă au vorbit despre divorț. Apoi, avocata a dispărut fără urmă, trupul ei nefiind găsit nici până astăzi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro