Detalii șocante în cazul brăileanului de 71 de ani care și-a înjunghiat fiul. Bănuia că nu este copilul lui biologic!

Detalii șocante în cazul brăileanului de 71 de ani care și-a înjunghiat fiul. Bănuia că nu este copilul lui biologic! © arhivă

Ies la iveală detalii șocante în cazul lui Nicolae Vasile, brăileanul de 71 de ani ajuns în spatele gratiilor după ce și-a înjunghiat fiul în vârstă de 40 de ani. Se pare că suspiciunea că bărbatul nu este fiul lui biologic l-a făcut să-și piardă mințile!

În după-amiaza zilei de 17 mai, Nicolae Vasile, un bărbat de 71 de ani din Brăila, și-a înjunghiat fiul de 40 de ani. Septugenarul a ajuns după gratii, iar fiul său, la spital. 

Potrivit debraila.ro, în spatele tentativei de omor se află o poveste bizară. Bătrânul se certa des cu acesta, pe care nu-l considera fiul său legitim. Nicolae Vasile locuiește împreună în Românu împreună cu cei doi copii, de acum nouă ani, când soția lui s-a stins din viață. 

Pe 17 mai, Nicolae Vasile a băut singur aproximativ 4 litri de vin și brusc, și-a amintit că el consideră că bărbatul de 40 de ani nu este fiul său biologic. Astfel, conflictul verbal a degenerat rapit, iar Nicolae Vasile a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat în abdomen

„Motivul principal de la care părțile obișnuiesc să se certe frecvent, îl constituie acela că inculpatul nu îl consideră pe X fiul sau legitim, deși l-a recunoscut în actul de stare civilă și îl crește de la naștere, discuțiile fiind de fiecare dată mai aprinse atunci când inculpatul consumă alcool, astfel cum rezultă din declarația să și a celuilalt fiu”, se arată în hotărârea instanței de a-l aresta preventiv pe Nicolae Vasile.

Bărbatul de 40 de ani a reușit apoi să fugă de tatăl său și s-a prăbușit la poartă. Celălalt fiu al brăileanului a apelat la 112 și i-a acordat primul ajutor. În acest timp, Nicolae Vasile s-ar fi așezat pe un scaun și își privea cei doi fii. Victima a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. 

De altfel, în trecut, Nicolae Vasile l-ar mai fi lovit cu cuțitul pe fiul său. Nici soția, decedată în urmă cu nouă ani, n-ar fi scăpat de violențe, în timpul vieții. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro