Detaliu cutremurător. Tânăra ucisă în Timişoara şi-a presimţit moartea

Detaliu cutremurător. Tânăra ucisă în Timişoara şi-a presimţit moartea © arhiva

Tânăra ucisă în parc la Timişoara, de fostul ei iubit, şi-a presimţit moartea. "O să vii la înmormântarea mea!", i-a spus ea cu puţin timp înainte de a fi omorâtă unui prieten.

Detalii halucinante au ieşit la iveală în cazul crimei care a şocat întreaga ţară, vineri, atunci când un tânăr şi-a ucis fosta iubita cu mai multe lovituri de cuţit. Acesta a omorat-o, iar apoi a fugit, fiind prins de către poliţişti după mai bine de trei ore. 

Prietenul Karinei spune că aceasta avea o relaţie destul de complicată cu cel care i-a fost iubit. Acestea o batea şi o trata foarte urât. "O să vezi că o să vii la mine la înmormântare, o să vezi că o să mă omoare. Dar nu mă gândeam, mă gândeam că maxim, dacă e, o bate.", spune prietenul Karinei. "A primit atâtea ameninţări. Şi o ameninţa că dacă nu se întoarce ea în ţară, o omoară pe maică-sa. Ea a rămas în Anglia şi şi-a văzut de viaţa ei. El îi trimitea mesaje şi ameninţări. Când vine Karina acasă o omor. Spunea că a mai fost la puşcărie şi nu îi e frică să mai meargă.", a detaliat acesta, potrivit observatortv.

Decizia autorităţilor

Autoritățile au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, în privința bărbatului care și-a ucis fosta iubită în parcul din centrul Timișoarei. Bărbatul a urmărit-o pe tânără, care se plimba prin parc alături de o prietenă și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, lăsând-o să agonizeze într-o baltă de sânge. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea și au declarat decesul, la scurt timp după ce au ajuns la fața locului. 

Se pare că bărbatul a avut și remușcări după gestul său șocant și și-a sunat mama, care l-a îndemnat să se predea autorităților. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro