Detaliu nou în cazul răpirii Luizei Melencu! Gheorghe Dincă a dezvăluit abia acum

Detaliu nou în cazul răpirii Luizei Melencu! Gheorghe Dincă a dezvăluit abia acum © Facebook

Gheorghe Dincă a reconstiuit astăzi răpirea Luizei Melencu, apoi a trebuit să le arate anchetatorilor cum i-a luat viaţa. Astfel, un nou detaliu important a fost aflat, pe care criminalul nu l-a spus până acum.

Reconstituirea a început din locul în care Luiza Melencu a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, la ocazie. Ceea ce apare nou în anchetă este faptul că Gheorghe Dincă nu a mers cu Luiza direct la el acasă, ci mai întâi s-a oprit în satul fetei, acolo unde a imobilizat-o în maşină. Abia apoi a mers acasă la el, în Caracal.

Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a legat-o pe Luiza Melencu şi a băgat-o în casa lui. De asemenea, acesta va trebui să le arate pas cu pas cum ar fi dus corpul fetei la liziera de lângă Caracal. 

Tot astăzi, Parchetul General a anunţat că a fost deschis un dosar penal in rem pentru abuz de serviciu și pentru favorizarea făptuitorului, cu privire la modul în care fragmentele osoase în cazul Alexandrei Măceșanu au fost analizate de INML. Alexandru Cumpănaşu este cel care a depus mai multe plângeri, dar şi acte doveditoare la Parchetul General, în cazul Caracal


facebook whatsapp twitter pinterest