Deţinutul care a evadat din Penitenciarul Găeşti a fost prins! Unde s-a ascuns timp de câteva ore

Deţinutul care a evadat din Penitenciarul Găeşti a fost prins! Unde s-a ascuns timp de câteva ore © cronica-gaestiului.ro

Deţinutul care a evadat marţi din Penitenciarul Găeşti, Prahova a fost capturat marţi seara. Individul a reuşit să stea ascuns timp de şase ore, timp în care a parcurs zece kilometri pe câmp.

Ion Caramalău a evadat din spaţiul de lucru al penitenciarului şi, după ce a mers mai mulţi kilometri pe câmp, s-a ascuns într-o casă părăsită. Însă, un localnic s-a întâlnit cu el şi a dat alarma, iar poliţiştii ajunşi în zonă au mers de urgenţă la imobil şi l-au ridicat. 

Casa parăsită în care a fost prins Ion Caramalău se află în localitatea Comişani. Apoi, a fost adus la sediul Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa şi predat penitenciarului din Găeşti, potrivit cronica-gaestiului.ro.

Deţinutul era condamnat la un an de închisoare pentru furt, iar peste 20 de zile urma să ajungă în faţa comisiei pentru a fi eliberat condiţionat. A fost începută o anchetă internă în cadrul închisorii pentru a se stabili cum a fost posibil ca Ion Caramalău să evadeze.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest