Furtunile au făcut prăpăd în ţară. Acoperişuri smulse, copaci căzuţi peste maşini şi oameni răniţi / VIDEO

+5 click pentru
galerie

Furtunile au făcut prăpăd în ţară. Acoperişuri smulse, copaci căzuţi peste maşini şi oameni răniţi / VIDEO © Foto: Facebook

A fost dezastru în ţară, în noaptea de duminică spre luni dimineaţă. Furtunile şi vijeliile au lăsat prăpăd în urmă. Cele mai afectate judeţe au fost cele din sud vestul ţării.

Mai mulţi copaci au căzut peste maşini, iar mai multe case au rămas fără acoperiş. În Mehedinţi, spre exemplu, a fost emis un cod roşu de furtuni, la fel şi în alte patru judeţe, iar patru oameni au fost răniţi în urma fenomenelor meteo, după ce un panou a căzut peste maşina lor.

Aşa cum spuneam, mai multe acoperişuri ale caselor şi blocurilor au fost smulse de vântul care a suflat cu 120 km/h, iar o altă persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovită de acoperişul foişorului din curte. De asemenea, mai multe drumuri au fost blocate din cauza copacilor căzuţi peste şosea, iar în imaginile ce urmează puteţi vedea cum au stat lucrurile, în urma furtunii violente de noaptea trecută.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro