Dezvăluiri şocante în cazul Caracal! Luiza Melencu a fost violată de mai mulţi bărbaţi, răpită din casa lui Dincă si traficată

Dezvăluiri şocante în cazul Caracal! Luiza Melencu a fost violată de mai mulţi bărbaţi © Facebook

Detalii tulburătoare apar de pe o zi pe alta în cazul Caracal! De această dată, monstrul Dincă a dezvăluit faptul că Luiza Melencu a fost violată de mai mulţi bărbaţi. 

Familia Luizei Melencu este cuprinsă de durere, după ce în continuare apar ştiri legate de fiica mult iubită. Mama fetei este distrusă, neştiind ce să mai facă pentru a-şi recupera copilul. 

Audiat la sediul DIICOT, Gheorghe Dincă reuşeşte de fiecare dată să uimească autorităţile cu declaraţiile pe care le oferă. Conform ştiripesurse.ro., bărbatul a dezvăluit că nu a fost singur în răpirea Luizei. Ba mai mult, monstrul din Caracal susţine că tânăra a fost violată de mai mulţi bărbaţi. Oamenii nu mai înţeleg nimic din situaţia dată, deoarece bărbatul îşi schimbă declaraţiile, mai nou susţinând că nu a omorât-o pe Luiza Melencu. 

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a oferit primele declaraţii cu privire la schimbarea desclaraţiei monstrului din Caracaş: "Anchetatorii au pus-o în pericol extraordinar pe Luiza. Complicii lui pot să-i suprime viața pentru este deja știut public că acesta va face referire la alți complici (...) Dacă aflăm din audierea lui că Luiza este închisă undeva și este în grija unei persoane, cum poate să mai fie trimis în judecată pentru omor". 

Pe lângă faptul că susţine că tânăra a fost violată, Gheorghe Dincă declară că Luiza ar fi fost răpită din casa lui şi traficată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro