Dezvăluirile șocante ale unei paciente cu coronavirus: „Are coronavirus, se târăște, cade, urlă, murdărește tot. Eu trebuie să o spăl. Am 74 de ani și am și eu COVID-19! Nu mai pot”

Dezvăluirile șocante ale unei paciente cu coronavirus: „Are coronavirus, se târăște, cade, urlă, murdărește tot. Eu trebuie să o spăl. Am 74 de ani și am și eu COVID-19! Nu mai pot” © arhiva

O femeie infectată cu noul coronavirus face mărturisiri înfiorătoare din Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara.

Bătrâna de 74 de ani spune că este nevoită să aibă grijă ea însăși de o altă pacientă paralizată, infectată și ea cu COVID-19.

„M-a pus într-un salon cu o bolnavă care e paralizată. Se târăște, cade, face pe ea, urlă, strigă și așa mai departe. Am 74 de ani. Sunt cardiacă, am avut câteva accidente vasculare. Și eu mă chinui cu ea, toată ziua. Am crezut că înnebunesc. Eu trebuie să o spăl, eu trebuie să o schimb, că nu vine nimeni. Și nu mai pot. Eu trebuie să o hrănesc, să-i dau mâncare, să-i dau medicamente, eu să o schimb, eu să o spăl.", spune femeia, pentru Antena 3.

Ea a fost infectat de tânăra de 26 de ani din Petroșani, care s-a plimbat prin oraș, deși știa că este bolnavă și nu a declarat că s-a întors din Italia. 

Indiferența personalului medical

Mai mult, bătrâna mărturisește că nimenu nu se interesează de starea colegei sale de salon, deși se cunosc problemele ei de sănătate.

"Nu vine nimeni. Vine dimineață doamna doctor în vizită cu un asistent și până seara, după-masă nu vine nimeni. Degeaba sun, că nu vine. Ne-a lăsat un telefon să sunăm dacă sunt probleme în salon. Și am sunat și acum după-masă, pe seară, am sunat de nu știu câte ori să trimită pe cineva, că nu mai pot”, a spus femeia de 74 de ani, la capătul puterilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro