Când va fi condus pe ultimul drum Edi Prodan! Adolescentul care s-a sinucis live pe Facebook a lăsat un gol imens în sufletele tuturor

Când va fi condus pe ultimul drum Edi Prodan! Adolescentul care s-a sinucis live pe Facebook a lăsat un gol imens în sufletele tuturor © Facebook

Edi Prodan, tânărul din Arad care s-a sinucis live pe Facebook, va fi condus pe ultimul drum. O prietenă apropiată familiei a anunţat pe reţelele de socializare când şi unde pot merge oamenii pentru a-şi lua rămas bun de la el. 

Edi Prodan a şocat pe toată lumea cu gestul său. Nimeni nu îşi explică de ce s-a aşezat în faţa trenului. Tânărul era student la medicină şi nu i-a spus nimănui vreodată că ar avea probleme. Un prieten a declarat că s-ar fi sinucis din dragoste. 

"Pentru toţi cei care l-ați cunoscut, iubit si apreciat şi doriţi să vă luaţi un ultim rămas bun, priveghiul va avea loc la Casa Funerară din Gradiste începând din această seară cu orele 18, maine seara priveghi tot ora 18, iar slujba de înmormântare va avea loc în data de 12.07.2019 incepand cu ora 14 la Casa Funerară din Gradiste. Locul de veci si odihna și-o va găsi la cimitirul Uta. Dumnezeu să te odihnească, suflet drag!", a scris o prietenă de-ale lui Edi Prodan. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest