Mesajul transmis de medicii care au avut grijă de Diana Ghişoiu în cele 19 zile de moarte cerebrală, după ce tânăra a murit

+3 click pentru
galerie

Diana Ghişoiu a murit © Facebook

Este vestea tristă a zilei! Diana Ghişoiu, tânăra care a intrat în moarte cerebrală după ce a primit diagnosticul de meningită, a murit noaptea trecută. La scurt timp după ce s-a aflat, medicii de la spitalul din Sibiu au transmis un mesaj. 

Diana Ghişoiu a murit noaptea trecută în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa. Fata a făcut un stop cardio-respirator, iar ulterior a fost declarat decesul. 

"Din nefericire, evoluția bolii a fost una galopantă, starea pacientei s-a agravat iar în data de 6 ianuarie, ora 22:30 a fost declarată moartea cerebrală. În această situație, un pacient este decedat din punct de vedere medico-legal. Pacienta se află într-o stare ireversibilă, este conectată la aparate, iar funcțiile cardio-respiratorii sunt susținute în mod artificial, întrucât nu există activitate cerebrală

Ne exprimăm încă o dată întreaga compasiune față de familia tinerei și suntem alături de aceasta în momentele de imensă durere prin care trece. Este un caz dramatic în care medicii SCJU Sibiu au făcut tot ceea ce era posibil din punct de vedere uman și medical pentru salvarea vieții pacientei dar din păcate acest lucru nu a fost posibil. Dumnezeu s-o odihnească!", este comunicatul transmis de reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro