Diana, tânăra de 22 de ani care a murit alături de soț, în accidentul din Argeș, ar fi fost însărcinată

Diana, tânăra de 22 de ani care a murit alături de soț, în accidentul din Argeș, ar fi fost însărcinată © curier.ro

Apar noi informații în cazul accidentului soldat cu doi morți, produs miercuri, pe Valea Ursului din Argeș. Diana, tânăra de 22 ani, ar fi fost însărcinată. 

Diana, în vârstă de 22 de ani și Ilie, în vârstă de 35 de ani, au murit miercuri, 20 mai, după o vizită la părinți. Cei doi se întorceau acasă când, din cauza condițiilor meteorologice, Ilie, aflat la volanul autoturismului, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat pe contrasens. Mașina în care erau cei doi, proaspăt căsătoriți, s-a izbit puternic de o dubiță la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani din Ilfov. 

Diana și Ilie au murit pe loc, împreună. Echipajul de descarcerare care a intervenit la locul accidentului i-a scos din fiare pe cei doi, fără suflare. 

Diana ar fi fost însărcinată 

Potrivit curier.ro, localnicii spun că Diana ar fi fost însărcinată. Informația însă, nu a fost oficial confirmată. Tânăra de 22 de ani lucra ca și consultant la o firmă de asigurări de viață și devenise soția lui Ilie în vara anului trecut. 

Trupurile neînsufleţite ale celor doi soți au fost duse la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

Reacția cutremurătoare a mamei Dianei 

La fața locului au ajuns, după producerea accidentului, rudele și prietenii lor. Părinții, la care fuseseră în vizită, locuiesc în apropiere. Mama Dianei a intrat în stare de șoc când a văzut cele întâmplate și și-a strigat durerea, în văzul tuturor. Un bărbat a ținut-o pe femeie, care mai avea puțin și se prăbușea, cu sufletul sfâșiat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro