DIICOT l-a supravegheat pe bunicul Luizei Melencu. I-au fost instalate microfoane în casă, pe toată perioada anchetei

Noi dezvăluiri au ieşit acum la iveală în cazul de la Caracal, care a şocat pe toată lumea. După ce Alexandra şi Luiza au dispărut. Cele două tinere au fost date dispărute, după ce s-au urcat la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă.

Acum, conform celor de a DIICOT, se pare că, pe tot parcursul anchetei, bunicul Luizei Melencu a fost supravegheat cu microfoane în casă.

Acest lucru s-a întâmplat pentru că, încă de la începutul anchetei, bunicul fetei a fost bănuit de procurori că ar fi implicat în dispariţia fetei.

Pe lângă faptul că a fost în permanenţă ascultat, bunicul Luizei a fost şi testat cu detectorul de minciuni şi apoi ignorat de poliţişti. Asta, deşi, bărbatul le-ar fi explicat oamenilor legii că în zilele de după dispariţia nepoatei sale a fost sunat de două ori de doi bărbaţi diferiţi care i-ar fi mărturisit că nepoata lui a plecat în Elveţia, informează observator.ro. 

În urmă cu doar cinci zile, pe 15 ianuarie 2020, lui Stelian Iordache i s-a adus la cunoştinţă de către procurorii DIICOT că a fost supravegheat nonstop în dosarul Caracal.

'Vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsuri de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1, lit. a, c, d şi e din C.p.p', se arată în înştiinţarea primită de bunicul Luizei.

Potrivit noului Cod de Procedură Penală, articolul 138, alin. 1, literele a, c, d şi e se referă la:

'Constituie tehnici speciale de supraveghere sau cercetare următoarele: a) interceptarea convorbirilor şi comunicărilor; c) supravegherea video, audio şi prin fotografiere; d) localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice; e) obţinerea liste convorbirilor telefonice', se arată în comunicatul celor de la DIICOT.

De asemenea, în acelaşi dosar şi mama Luizei Melencu a fost testată cu detectorul de minciuni, pentru a se stabili dacă este sau nu implicată în dispariţia fetei sale.

Vă reamintim că la sfârşitul celei de-a doua săptămânii a lunii ianuarie, procurorii DIICOT i-au trimisi în judecată pe Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, în cazul dispariţiei, răpirii şi morţii Luizei Melencu.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro