Din cauza coronavirusului, cursele aeriene spre Dubai au fost suspendate

Din cauza coronavirusului, cursele aeriene spre Dubai au fost suspendate © Arhiva

În contextul epidemiei de coronavirus din întreaga lume, o companie aeriană a decis să suspende toate zborurile aeriene spre și dinspre Dubai.

Wizz Air suspendă zborurile spre Dubai. Joi, compaia aeriană a anunțat suspendarea rutelor dintre Emiratele Arabe Unite și România. Astfel, de pe aeroportul din București, dar și din Cluj, nu vor mai decola aeronave spre Dubai. Decizia companiei este valabilă pentru perioada 21 martie și 3 aprilie.

Decizia companiei din țara noastră a fost luată după ce au fost impuse restricții de călătorie de autoritățile din Emiratele Arabe Unite, în încercarea de a stopa răspândirea coronavirusului.

Pentru că joi a fost luată această decizie, astăzi este singura zi când din România spre Dubai vor mai putea călători doar cetățenii Emiratelor, iar din Dubai spre România vor putea urca în aeronavă doar românii.

”Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil. Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi doar 100% din suma achitată initial. Wizz Air îşi cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricţii de călătorie clienţilor şi îi asigură că siguranţa şi binele pasagerilor şi ale echipajului rămân principalele priorităţi ale companiei”, spun reprezentanţii companiei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro