Din cauza coronavirusului, până pe 13 martie, SNSPA a anunţat suspendarea cursurilor

Din cauza coronavirusului, până pe 13 martie, SNSPA a anunţat suspendarea cursurilor © Facebook

După ce Gabriela Firea a cerut, luni, închiderea şcolilor şi grădiniţelor din Capitală, o facultate a luat acestă decizie, în contextul în care coronavirusul se răspândeşte cu rapiditate şi în ţara noastră.

Pentru a diminua riscul contactării cu coronavirus, Consiliului de Administrație al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative a hotărât suspendarea tuturor activităţilor didactice la toate structurile academice din cadrul universităţii. Astfel, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administratice din Bucureşti va fi închisă în perioada 10-13 martie 2020. La sfârşitul săptămânii se aşteaptă ca o decizie în această privinţă să fie luată oficial. Studenţii vor afla pe 13 martie în ce condiţii se vor desfăşura cursurile începând cu data de 16 martie.

“Potrivit datelor prezentate de specialişti, problematica infectării cu noul coronavirus (Covid-19) este într-o dinamică insuficient cunoscută, așa că prefer o abordare precaută, care să ne ajute să-i protejăm pe studenți și să evităm eventuale probleme. Studenții SNSPA nu vor participa la cursuri până la finalul săptămânii, urmând ca vineri, 13 martie 2020, după o consultare mai largă, inclusiv cu autoritățile, să luăm o decizie privind modalitatea de desfășurare a cursurilor începând de luni, 16 martie 2020”, susține prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

De asemenea, timp de o lună de zile, toate evenimentele ce erau programate pentru a se desfăşura în cadrul universităţii, vor fi anulate.

Această decizie îi vizează doar pe studenţii universităţii. În schimb, angajaţii SNSPA îşi vor desfăşura activitatea în program normal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro