Dintele din cuptorul lui Gheorghe Dincă, al Luizei? Avocata familiei Melencu: „Există probabilitate”

Dintele din cuptorul lui Gheorghe Dincă, al Luizei? Avocata familiei Melencu: „Există probabilitate” © Arhivă

A trecut mai bine de un an de la dispariția Luizei Melencu și mai sunt doar câteva săptămâni până se împlinesc 12 luni de la momentul când Poliția a descoperit ororile de la casa din Caracal. Încă nu se știe exact ce s-a întâmplat cu adolescenta, dar avocata familiei sale menține flacăra speranței aprinsă.

La aproape un an de la apelul la 112 al Alexandrei Măceșanu, încă sunt multe semne de întrebare în jurul cazului din Caracal. De exemplu, deja faimosul dinte găsit în cuptorul improvizat al lui Gheorghe Dincă - al cui este el, de fapt?

Este dintele din cuptor al Luizei Melencu?

Potrivit avocatului familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, nu există probe care să ateste că acest dinte ar putea aparține Luizei Melencu, oferind și argumente în privința acestui fapt. 

„Să știți că și în descrierea acelor apartenențe genetice este o diferență foarte mare între descrierea apartenenței în cazul dinților… dintelui mai bine zis, din butoi și descrierea în cazul semnelor de la Luiza. De la Luiza apare mai degrabă că ar fi… știți cum este descris?… Este de rasă albă, mama ei fiind de rasă albă, atunci există probabilitate (n.red. – pentru a fi Luiza Melencu)”, a precizat Carmen Obîrșanu, în emisiunea „Dreptul la adevăr” de pe Youtube.

Avocata familiei Melencu a făcut și o comparație cu situația Alexandrei Măceșanu, în cazul căreia a existat o compatibilitate de 99.9% cu rezultatul expertizei genetice realizate la INML. Nu același lucru se poate spune despre Luiza, pe care apropiații și rudele o văd încă în viață, undeva departe de țară.

„Nu este o descriere care să coinicidă cu 99,8 % cum au spus în cazul Alexandrei. În afară de cele două pete, nu există nici o probă care s-o plaseze pe Luiza în casa lui Dincă”, a mai precizat avocata.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro