Director al Poliţiei Locale, "frate" cu mafioţii din gruparea Sportivilor / Cum a ajuns clanul lui Mircea Nebunu să-i conducă pe “oamenii legii”!

+12 click pentru
galerie

Gruparea interlopă Sportivii are pile puternice nu doar la Poliţia Capitalei şi la Parchet, ci şi la vârful Poliţiei Locale: un ditamai directorul, prieten la cataramă cu fraţii Nebunu - foşti puşcăriaşi extrem de periculoşi, cu mai multe tentative de omor la activ şi inculpaţi în dosare de crimă organizată.

Salvatore, fratele lui Vali şi Mircea Nebunu

În timp ce Poliţia Capitalei şi Parchetul Sectorului 4 clasează pe bandă rulantă dosarele în care sunt cercetaţi membrii grupării Sportivilor, pentru a-i scăpa pe mafioţii periculoşi de puşcărie, iar DIICOT se face că nu vede tentativele de omor puse la cale în public, pe Facebook, de fraţii Mircea Emil Băluş şi Valentin Eugen Băluş, alias Mircea şi Vali Nebunu, un alt frate al celor doi, Constantin Dragoş Băluş, alias Salvatore, se pupă de mama focului cu un director al Poliţiei Locale Sector 4.

Salvatore (stânga), alături de fraţii lui, Mircea Nebunu şi Vali Nebunu

Salvatore, inculpat într-un dosar de crimă organizată din 2012, alături de Vali şi Mircea Nebunu, este considerat fratele lui Antonio Goleac, director la Poliţia Locală Sector 4.

Antonio Goleac

Cei doi au crescut împreună, au aceleaşi pasiuni, frecventează aceleşi locuri şi se comportă ca nişte adevăraţi fraţi. Mai mult, Luiza, sora lui Salvatore, Vali şi Mircea, este secretara lui Marian Goleac, şeful ADP Sector 4, tatăl lui Antonio.

Antonio, alături de tatăl său, Marian Goleac, şeful ADP Sector 4

Captură: tolo.ro

Aşa că, în virtutea relaţiei speciale, interlopul Salvatore Nebunu şi directorul Poliţiei Locale Antonio Goleac nu se mai feresc. Recent, Salvatore i-a scris lui Goleac Jr., pe Facebook: “Că frumos mai eşti, mexicane!” Iar şeful Poliţiei Locale i-a răspuns interlopului: “Te pup, fratele meu spaniol!”

Conform propriilor afirmaţii, Antonio Cristian Goleac a fost angajat la Poliţia Locală în urmă cu doi ani, prima declaraţie de avere datând din 12 iunie 2018. “Fratele” lui Salvatore Nebunu a stat câteva luni ca asistent şi, printr-o minune, a reuşit să ocupe postul de director executiv adjunct. Ce l-a recomandat? Studiile şi experienţa, evident! Mai ales că prietenul mafioţilor a fost o perioadă angajat şi la ANAF, deci ştie cum stă treaba cu administraţia publică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest