Directorul DSP Galați, amenințat cu moartea. Motivul ar fi posibila transferare a bolnavilor de coronavirus la Brăila

Directorul DSP Galați, amenințat cu moartea © Arhiva

O situație incredibilă are loc la Galați, acolo unde directorul Direcției de Sănătate Publică a fost amenințat cu moartea, după ce s-a aflat că bolnavii de coronavirus ar putea fi transferați la Brăila.

Șeful DSP Galați a primit nenumărate amenințări cu moartea de la persoane necunoscute, imediat după ce au apărut informații că este posibil ca persoanele infecatate cu coronavirus să fie transferate la Brăila.

Informația legată de amenințările cu care se luptă acum șeful DSP Galați a fost făcută publică de Gabriel Avramescu, prefectul județului Galați. De asemenea, el a mai spus că oamenii legii au fost informați de calvarul prin care trece directorul DSP, de cel puțin 24 de ore.

Aceasta a punctat că este inadmisibi ca un om atât de important să fie supus unui astfel de tratament.

„Directoarea Direcției de Sănătate Publică a fost amenințată. Este grav. A primit mai multe mesaje, a fost sunată, a primit amenințări și pe Facebook. Noi am sesizat autoritățile competente, am informat Inspectoratul de Poliție Județean. Să înceapă cercetările, nu se poate ca un om atât de important în contextul crizei actuale, un om atât de important care stă nopțile la birou, să fie tratat în acest fel. Noi o susținem pe doamna Moise, este un om foarte important, ea vine în continuare la birou pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut”, a declarat pentru Mediafax Gabriel Avramescu.

Întregul scandal a pornit după ce reprezentanții DSP Galați le-au trimis o scrisoare autorităților de la Brăila pentru a le cere punctul de vedere în legătură cu mutarea bolnavilor. 

În urma apariției scrisorii, primarul Brăilei a reacționat dur pe pagina sa de Facebook. 

”Apreciez profesionalismul medicilor si conducatorilor spitalelor din Braila care au sustinut cu argumente in unanimitate respingerea propunerii de la DSP Galati. Voi comunica ca de fiecare data transparent si corect adevarul, cu orice risc !

NU PUTEM PERMITE ACEASTA BATAIE DE JOC! NU ADUCETI COVID 19 LA BRAILA !!!
Directia de Sanatate Publica Galati PROPUNE:
- toti pacientii FARA COVID 19 din spitalele din Braila sa fie mutati in spitalele din Galati
- pacientii care sunt confirmati CU COVID 19 din Braila si Galati sa fie tratati DOAR LA BRAILA !!! De ce nu si la Galati? De ce mutati bolnavii dintr-un judet in altul?
Pentru ca la Braila: Prefectul si unii sefi de deconcentrate sunt SLUGI UMILE? Cei din alte judete sunt mai "smecheri"? CAND HOTARATI DESTINELE BRAILENILOR DE CE NU CHEMATI PRIMARUL SI FACETI SEDINTE PE ASCUNS?

Acesta propunere nu poate fi acceptata deoarece nu putem permite ca Braila sa se transforme in orasul COVID 19 in timp ce alte orase "exporta" la noi acasa bolnavii infectati.

Este normal sa tratam cu maxima responsabilitate brailenii care vor avea coronavirus, DAR nu trebuie sa acceptam niciodata sa ne transforme in orasul infectat

SA LE FIE RUSINE CELOR CARE AU PROPUS ASA CEVA SI VOI CERE DEMISIA CELOR CARE VOR ACCEPTA ACEASTA BATAIE DE JOC !

Primarul Municipiului Braila
Dragomir Viorel Marian”,
este o parte din mesajul edilului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro