VIDEO / Bunică, distrusă de durere! Nepotul i-ar fi fost luat cu forța de autorităţi: "E sufletul meu, nu mai pot"

Bunica disperata © captura video

Genoveva Aelenii nu a închis un ochi toată noaptea de grija nepotului. Ieri, copilul de doar șase anişori a fost smuls din braţele sale.

Plânge şi suspină de dorul lui şi speră ca să îl strângă, din nou, în braţe pe cel mic. Femeia e hotărâtă să lupte pentru nepoţelul său! Chiar şi cu preţul vieţii.

"Nepotul stă la un centru de plasament, acum vor să îl dea la o familie, nu mai pot. Am cerut o procură notarială să plec cu băiatul. Nu mi-a dat nimic. Am fost în Germania o lună ca să mă operez. Au fost multe neînțelegeri. A fost o plângere împotriva mea că am expus copilul. Aveam grijă de nepot, e sufletul meu. Când l-au luat, am început să plâng. M-au dus într-un birou unde nu l-am mai văzut, am stat până seara acolo. Nu știu unde e copilul. Fiul meu nu poate să îl ia, el face dializă, el l-a abandonat la cămin, eu l-am luat de acolo. L-am ajutat să-l crească, în continuare vreau să am grijă de el. O lună cât am plecat au avut grijă ceilalți bunici. Nu a fost maltratat.", a povestit bunica, la "Acces Direct".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro