Document scandalos în dosarul fetiţei care a fost agresată de doi pedofili / Reacţie incredibilă a judecătorilor

+6 click pentru
galerie

Cazul fetiţei care a fost abuzată de doi pedofili, la 13 ani, şi umilită de judecători, recent, ia o turnură neaşteptată: magistraţii susţin că fata nu a cerut să fie protejată de inculpaţi!

Reprezentanţii Tribunalului Dâmboviţa susţin, într-un document oficial, semnat şi ştampilat, că fetiţa care a fost obligată să stea faţă în faţă cu cei care au batjocorit-o nu a solicitat nicio clipă să fie audiată în condiţii speciale. Însă pe portalul instanţelor de judecată scrie negru pe alb că s-a făcut o asemenea solicitare, dar că aceasta a fost respinsă.

Mai mult, conducerea Tribunalului Dâmboviţa consideră că minora pusă faţă în faţă cu agresorii sexuali s-a speriat degeaba şi că au lovit-o traumele psihice fără motiv, fiindcă în sală nu era public. Ci doar pedofilii care au nenorocit-o. Probabil, în opinia celor care împart dreptate la Dâmboviţa, minora care a ajuns la psiholog din cauza judecătorilor exagerează şi se tratează acum doar pentru că nu are altceva de făcut.

Reamintim că, recent, judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa au decis să o pună pe fată faţă în faţă cu cei doi perverşi, deşi exista posibilitatea ca victima minoră să fie protejată. “(...) Constată că nu se impune audierea persoanei vătămate prin intermediul mijloacelor audio-video de transmitere, cu vocea şi imaginea distorsionate. (…) la audierea persoanei vătămate va fi citat un psiholog şi un reprezentant al Direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa. Pentru stabilirea psihologului, ce urmează a fi citat se va emite o adresă către Direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa, pentru a fi desemnat un psiholog din cadrul acestei instituţii. Cu aceeaşi cale de atac ca şi hotărârea care se va pronunţa în cauză”, au decis, recent, judecătorii. De asemenea, aceiaşi magistraţi au hotărât să îi lase pe pedofili în libertate, sub control judiciar, oferindu-le ocazia să mai comită nişte fapte: “Constată legalitatea şi temenicia măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpaţii Nicolaescu Ionuţ Daniel şi Bucur Robert Florentin, pe care o menţine pentru o perioadă de 60 de zile, de la data de 12.09.2019 până la data de 10.11.2019, inclusiv”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro