Doi copii de 11 ani au murit înecaţi în Vaslui. Unul dintre ei a încercat să-l ajute pe celălalt să se salveze

Doi copii s-au înecat în Vaslui © Vremea Nouă

Tragedie cumplită într-o localitate din Vaslui. Doi copii şi-au pierdut viaţa, după ce au fost găsiţi într-un iaz artificial. Cei doi copii de 11 ani fuseseră daţi dispăruţi de câteva ore, familiile nemaiştiind nimic despre ei.

Se pare că micuţii s-au jucat în apropierea casei, iar apoi au decis să meargă să facă o baie. Unul dintre cei doi copii de 11 ani a intrat în apă, dar a văzut că nu mai poate să iasă şi a strigat după ajutor. Prietenul său nici nu a stat pe gânduri şi a sărit imediat să-l ajute, doar că din nefericire nu a putut face nimic.

Copiii au fost căutaţi de către familii, iar la ora 21.00 au solicitat intervenţia poliţiei. Trupurile celor doi micuţi au fost găsite la ora 03.00. Din păcate medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să-i salveze. Părinţii unuia dintre copii erau la muncă în străinătate, iar acum oamenii vor veni în ţară să-şi conducă copilul pe ultimul drum, potrivit Vremea Nouă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro