Doi copii din Buzău i-au tăiat internetul „profului de mate”, pentru că le dădea prea multe teme. Cum au fost prinși

Doi copii din Buzău i-au tăiat internetul „profului de mate”, pentru că le dădea prea multe teme. Cum au fost prinși © Profimedia

Deranjați de faptul că profesorul de matematică le dădea prea multe teme, doi copii din Buzău au luat problema în propriile mâini și s-au decis să îi taie cablul la internet. Ghinionul lor a fost că au fost prinși în fapt și că dascălul chiar s-a decis să le facă o surpriză neplăcută.

Doi elevi din Buzău, în vârstă de 10 ani, buni prieteni și colegi de clasă, s-au săturat de toate temele primite de la profesorul de matematică. Drept urmare, s-au decis să se ducă la blocul unde locuiește dascălul, pentru a-l priva de principala unealtă a „torturii” lui: internetul.

Cum au fost prinși copiii

Potrivit Jurnal de Vrancea, cei doi au decuplat cablul de la cutia de joncțiune cu ajutorul unei scări, iar după ce au comis grozăvia, au plecat mulțumiți acasă.

Doar că profesorul i-a văzut pe camera de supraveghere de pe scară și, folosindu-se de hotspot-ul de pe telefon, le-a mai „trântit” băieților o doză de teme.

„Am aruncat o privire întâmplător și i-am văzut pe cei doi puști la treabă, tăind cablul de internet. Mi-am dat seama care era mobilul acțiuniii lor și m-am gândit să le fac și eu o surpriză și, folosind hotspot-ul telefonului, le-am trimis un cadou special care să-i aștepte la sosirea acasă”, a spus profesorul.

Dascălul nu a reclamat fapta la Poliție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro