Doi copii din Constanța se zbat între viață și moarte. Gestul care i-a adus în stare critică

Doi copii din Constanța se zbat între viață și moarte © Arhiva

Caz dramatic la Constanța, acolo unde doi copii se zbat între viață și moarte.

O familie din comuna Valul lui Traian, județul Constanța, trăiește cele mai cumplite momente, după ce cei doi copii se luptă acum pentru a supraviețui.

Minorii au ajuns de urgență la spital, după ce soba din casă a explodat. Se pare că micuții au băgat în sobă un spray, ceea ce a dus la o explozie.

Cei doi copii în vârstă de 7, respectiv 14 ani, se află acum pe patul de spital, după ce au încercat să facă focul în soba casei. Din neștiință cei doi copii au aruncat în sobă, pe lângă benzină, și un spray. Acela a fost momentul când soba a explodat în fața copiilor.

Vecinii au fost cei care au sunat de urgență la 112 pentru a cere ajutor, după ce au auzit o bubuitură care i-a trezit din somn. Tot ei spun că, cel mai probabil, în sobă încă se mai afla jar și de aceea a avut loc tragicul incident.

În prima fază, cei doi minori au fost transportați la spitalul din Constanța, însă pentru că rănile lor sunt extrem de grave, aceștia au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

În urma incidentului, cei doi copii au suferit arsuri pe căile aeriene, starea lor de sănătate fiind una extrem de gravă.

Medicii spun că acest tip de arsuri este unul dintre cele mai grave diacnostice. Pentru a îi ajuta să respire, medicii le-au incubat pe cele două victime, starea lor fiind în permanență supravegheată.

De asemenea, cadrele medicale sunt rezervate în ceea ce privește starea copiilor de sănătatea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro