Doi frați din Brașov, morți în timp ce se aflau la joacă. Au fost găsiți fără viață de scafandri. VIDEO

Doi frați din Brașov, morți în timp ce se aflau la joacă. Au fost găsiți fără viață de scafandri. VIDEO © ISU Brasov

Sfârșit tragic pentru doi frați din Olt. Minorii au plecat la joacă în preajma râului Olt, duminică seara, însă părinții au sunat la 112, îngrijorați că nu mai veniseră acasă de câteva ore.

Scenariul cel mai negru s-a adeverit, iar unul dintre băieți a fost găsit fără viață de scafandri, la câteva ore de la apel. Incidentul s-a petrecut în zona localității Bogata Olteană, în județul Brașov. Astăzi a fost găsit și trupul neînsuflețit al celui de-al doilea băiat, după zile bune de căutăr în râul Olt. "Apa avea o adâncime de aproximativ 2,5 metri în zona respectivă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Cei doi frați vitregi au mers acolo pentru a se juca pe gheață și din păcate aceasta s-a spart sub greutatea trupurilor lor și au căzut imediat în apa rece, scrie observator.tv. 

Tânăr din Buzău, înecat în lac

În urmă cu câteva luni, o altă tragedie s-a petrecut în Buzău. Vasile Burtea este numele tânărului de numai 18 ani pe care salvatorii l-au scos fără viață, din lacul Marghiloman, Buzău. Băiatul s-a sinucis, din cauza problemelor pe care le avea. A lăsat chiar și un bilet de adio unui prieten apropiat. 

Potrivit informațiilor oferite de reporterbuzoian.ro, Vasile Burtea a avut o copilărie marcată de lipsuri, probleme și abandon. Pe vremea când era numai un copil, Vasile Burtea a fost dat în plasament unei familii din Nehoiu, dar la vârsta de 18 ani a fost nevoit să se descurce singur, atunci începând problemele care l-au adus la capătul puterilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro