Doi prezentatori, surprinşi în ipostaze romantice, la ceas de seară / Totul a fost filmat

+2 click pentru
galerie

Doi prezentatori au fost filmaţi într-o ipostază incredibilă, într-un parc din Capitală, când credeau că nu îi vede nimeni.

Roxana Niculae şi Alex Dobreanu, prezentatorii „Star Special”, emisiune difuzată în această seară, începând cu ora 20.45, la Antena Stars, au oferit un show de zile mari trecătorilor dintr-un parc din Bucureşti. Cei doi au avut de prezentat nunta Mihaelei Moise şi botezul fetiţei acesteia, petrecerea organizată de Lizeta Haralambie de ziua ei şi petrecerea organizată de Andreea Tonciu cu ocazia aniversării, precum şi Tonciu - în postura de naşă. Însă, cum Roxana Niculae este dansatoare profesionistă, s-a gândit să-i lanseze lui Alex Dobreanu o provocare, aceea de a reproduce şi ei valsul mirilor de la nunta Mihaelei Moise. Pentru ca momentul să iasă perfect, au luat lecţii de la Cocuţa şi Bogdan Boantă. Şi, cu toate că Alex Dobreanu părea să aibă două picioare stângi, într-un final acesta i-a făcut faţă Roxanei, iar ce a ieşit... vedeţi mai jos!

Vedeţi totul începând cu ora 20.45, la „Star Special”, pe Antena Stars!

Roxana Niculae, sexy-asistenta de la Star Matinal de Weekend, i s-a alăturat lui Alex Dobreanu, pentru a prezenta emisiunea „Star Special” de la Antena Stars, în fiecare duminică, începând cu ora 20.45. Ca în fiecare an, la „Star Special” se vor prezenta cele mai importante evenimente din showbiz-ul românesc, şi nu numai! De la petreceri de cinci stele, până la interviuri cu milionari de top din lume!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro