Doiniţa Oancea, în lacrimi! Motivul incredibil pentru care a plâns 40 de minute, fără oprire!

+3 click pentru
galerie

Doiniţa Oancea a avut parte de o surpriză atât de mare, încât a izbucnit în plâns şi nu s-a putut opri timp de 40 de minute.

Invitată la "Stăpânii vedetelor", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Doiniţa Oancea şi-a amintit de momentul în care l-a primit pe căţeluşul care i-a schimbat viaţa. "Era micuţ şi cu urechi foarte mari. Am plâns foarte mult, de bucurie, când l-am primit. Cred că 40 de minute nu m-am putut opri. (...) Trecuse ziua mea de nume, se apropiau sărbătorile de iarnă. Eram în casă. Pe hol, am găsit o cutie. Era acolo, se uita la mine. Fostul meu prieten l-a adus şi mi-a făcut o surpriză. (...) Îl ascundeam în sân şi mergeam cu el şi la supermarket. Nu mă puteam dezlipi de el", povesteşte vedeta.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la "Stăpânii vedetelor", pe Antena Stars!

Zilele trecute, tot la Antena Stars, Doiniţa Oancea a povestit cum a trasnformat o vacanţă într-un adevărat "maraton". "Am fost şase zile în Barcelona. Am avut parte de vreme frumoasă, au fost 10-15°C . Am mers foarte mult pe jos, am mers mai bine de 10 kilometri pe zi. În unele zile 14 kilometri, altele 9 kilometri”, a spus Doiniţa despre vacanţa sa.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro