Doliu în Armata Română! Unul dintre cei mai buni piloţi a decedat

Pilotul Ion Staiculescu a murit la vârsta de 50 de ani © facebook.com

Este zi de doliu pentru Armata Română, după ce unul dintre cei mai buni piloţi s-a stins din viaţă. Comandantul Ion Staiculescu ar fi murit din cauza unui infarct, la vârsta de 50 de ani.

Armata Română a pierdut astăzi unul dintre cei mai de seamă piloţi, pe Ion Staiculescu. A zburat de mai bine de 18 ani în slujba Forţelor Aeriene Române şi a salvat mii de vieţi, însă pentru el se pare că nu a putut face nimic.

Ion Staiculescu s-a stins din viaţă la vârsta de 50 de ani după ce a suferit un infarct. Anunţul trist a fost făcut public de către ministrul apărării Mihai Fifor.

„De azi, comandorul Ion Staiculescu a zburat la îngeri... Absurd de repede. Vinerea trecută ne întorceam împreună cu el la mansa din Polonia. Râdea şăgalnic în mustaţă şi plănuia următorul zbor. S-a grăbit însă să zboare acolo unde îi plăcea cel mai mult...dincolo de nori. Armata României a pierdut azi pe unul dintre cei mai iscusiţi piloţi ai săi.. Dumnezeu să te aibă în pază şi să te odihnească în pace, nea Ioane”, a scris ministrul apărării, Mihai Fifor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro