Doliu în folclor! O interpretă de muzică populară s-a stins din viaţă pe patul de spital

Anuţa Tite a murit © axanews.ro

O cunoscută cântăreaţă de muzică populară s-a stins din viaţă pe un pat de spital în Sighetu Marmaţiei, din cauza unei afecţiuni. Anuţa Tite, vocea care a făcut furori în filmul "Pintea" avea 67 de ani.  

Slujba de înmormântare a Anuţei Tite va avea loc vineri, la ora 13, în Săpânţa, acolo unde şi-a petrecut ultimii ani din viaţă. Vocea ei unică a fost apreciată de toată România, iar artistul Grigore Leşe i-a acordat o apreciat-o ca pe nimeni alta. Interpreta a făcut senzaţie în anii 80, dar s-a îmbolnăvit şi a dispărut de pe marile scene ale ţării, potrivit axanews.ro. 

Anuţa Tite a cunoscut succesul după ce a interpretat "Horea lui Pintea", piesă care a încheiat pelicula "Pintea" în anul 1976. Florin Piersic a fost actorul care a interpretat rolul principal în acest film şi a fost unul dintre oamenii care i-a adus aprecieri artistei Anuţa Tita. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro