Doliu în lumea sportului! A murit un atlet, la doar 22 de ani

Doliu în lumea sportului! A murit un atlet, la doar 22 de ani © captura video

Este doliu în lumea sportului după ce atletul etiopian Abadi Hadis s-a stins din viață, la doar 22 de ani. Rudele nu au vrut să ofere mai multe detalii despre moartea prematură a tânărului.

Sportivul, care a încetat din viață la doar 22 de ani, era medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Cros din anul 2017. Atletul etiopian și-a petrecut ultimele luni din viață pe patul de spital, scrie presa din Etiopia, însă fără a preciza de ce boală a suferit Abadi Hadis.

În anul 2016, pe când era încă minor, atletul etiopian s-a clasat pe locul 15 la proba de 10.000 de metri, la Jocurile Olimpice de a Rio. Totodată, în 2017, la CM de Cros, el a ocupat poziția a treia tot la proba de 10.000 de metri.

Alt atlet, mort la 29 de ani

Niels Van Doorne, un atlet de origine belgiană, specialist al curselor de fond, a fost găsit fără suflare de iubita sa, însărcinată în luna a şaptea.

Atletul belgiat a decedat în somn, la doar 29 de ani, în anul 2018. Înainte de a muri, atletul a simţit o durere puternică în piept. Niels Van Doorne va fost înmormântat chiar în ziua în care clubul său trebuia să organizeze festivalul anual. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro