Doliu în politica românească! A murit după o lungă suferinţă

+2 click pentru
galerie

Doliu în politica românească! A murit după o lungă suferinţă © Pixabay

Lumea politică românească este în doliu. Un fost viceprimar a murit. Fostul consilier local s-a stins din viaţă după ce a trecut printr-o lungă suferinţă.

Constantin Neculau a murit. Acesta a fost viceprimar al municipiului Iaşi în perioada 2004-2008.

Constantin Neculau s-a stins din viaţă la vârstă de 70 de ani. Fostul viceprimar se retrăsese de ceva timp din viaţa publică, în urma unui accident vascular cerebral.

Fostul viceprimar a murit luni seară, după o lungă suferinţa, potrivit bzi.

În urma pierderii sale, primarul Iaşului, Mihai Chirica, şi-a exprimat public regretul şi condoleanţele pentru familie şi apropiaţii săi.

Potrivit spuselor primarului, Constantin Neculau a contribuit considerabil la numeroase proiecte ce au avut efecte benefice pentru comunitatea din Iaşi.

„Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, își exprimă profundul regret la aflarea veștii încetării din viață a domnului Constantin Neculau, fost consilier local și viceprimar al municipiului Iași (2004 - 2008).

Pe parcursul întregii sale activități administrative, Constantin Neculau a contribuit substanțial la elaborarea și concretizarea a numeroase proiecte cu efecte benefice pentru comunitatea ieșeană. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un mesaj al primarului Mihai Chirica, potrivit Antena 3.

Slujba pentru Constantin Neculau va avea loc joi, începând cu ora 12.00. Aceasta va avea loc la Biserica Sf. 40 de mucenici. Înhumarea se va desfăşura la aceeaşi dată, la Cimitirul Eternitatea din Iaşi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro