Doliu în sport! A murit Dan Alexandrescu, celebrul comentator de Formula 1

Doliu în sport! A murit Dan Alexandrescu, celebrul comentator de Formula 1 © Pixabay

Lumea sportului este îndoliată! Celebrul comentator de Formula 1 Dan Alexandrescu s-a stins din viață.

Faimosul prezentator era cunoscut și sub numele de „Miki”. Așa îi spunea familia și prietenii, dar și iubitorii de sport.

Dan Alexandrescu a murit în urma unui infarct.

Moartea sa a fost anunțată pe pagina de Facebook Eurosport. De-a lungul carierei sale, Dan Alexandrescu a lucrat ani de zile pentru acest post.

Potrivit anunțului postat pe rețeaua de  socializare, Dan Alexandrescu sau „Miki” a murit după ce a făcut infarct. Nenorocirea a avut loc în timp ce comentatorul de Formula 1 juca o partidă de tenis cu fiul său.

Din păcate, Dan Alexandrescu s-a stins din viață la doar 65 de ani.

„A murit Miki Alexandrescu. Fostul comentator al curselor de Formula 1 avea 65 de ani și a făcut infarct în timpul unui meci de tenis jucat cu fiul său. #Odihhnește-teînpace”, este anunțul postat pe Facebook de Eurosport.

Vestea i-a întristat extrem de tare pe fani, iar aceștia și-au exprimat regretul prin sute de comentarii.

„Dumnezeu să-l odihnească! Chiar a fost un comentator avizat al curselor de F1. / Îmi pare nespus de rău!!!😞 M-a întristat această veste care a venit așa pe nepusă masă. Mulțumim pentru toate acele curse comentate, domnule Miki Alexandrescu!!! Odihna veșnică!!!😞”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro