Doliu la Spitalul Universitar din Capitală. Cine este medicul răpus de Covid-19

Doliu la Spitalul Universitar din Capitală. Cine este medicul răpus de Covid-19 © Facebook

Este doliu în lumea medicală din România! Un renumit medic de la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală s-a stins din viață luni seara, după șase săptămâni de luptă împotriva noului coronavirus. Anunțul, făcut marți dimineață, a cutremurat întreaga țară. 

Dr. Cătălin Artemiu Bărbulescu, răpus de Covid-19

Luni seară, un doctor de la Spitalul Universitar de Urgență din București s-a stins din viață în urma infectării cu noul coronavirus. Doctorul Cătălin Artemiu Bărbulescu, căci despre el este vorba, avea 62 de ani și era cunoscut cu alte probleme medicale. 

Potrivit informațiilor apărute în presă, dr. Cătălin Artemiu Bărbulescu avea două stenturi la inimă și, inițial, a fost internat la Institutul Clinic de Matei Balș. Ulterior, medicul de la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală a fost transferat și intubat la Institutul Marius Nasta. 

Fratele doctorului a scris pe rețelele de socializare că acesta „se lupta în ultimele 6 săptămâni cu complicațiile cauzate de COVID-19! Îmi va fi dor de el pentru totdeauna!”.

De asemenea, medicii de la SUUB au anunțat marți dimineață pe pagina de Facebook moartea lui Cătălin Artemiu Bărbulescu.

„Colegul nostru, dr. Cătălin Bărbulescu a încetat din viață aseară. Gândul nostru să urmărească permanent de acum acest om bun. Spitalul Universitar de Urgență suferă azi prima pierdere în această luptă cu vremurile”, se arată în mesajul medicilor de la SUUB.

Grupul de Comunicare Startegică a anunțat marți dimineață că numărul deceselor cauzate de Covid-19 pe teritoriul României a ajuns la 1.124. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro