Doliu în lumea artistică! S-a stins din viață o mare actriță, la doar 38 de ani

Doliu în lumea artistică! S-a stins din viață o mare actriță, la doar 38 de ani © oradesibiu

Veste tristă din lumea actoriei! Ema Vețean, o actriță în vârstă de doar 38 de ani, s-a stins din viață, din cauze încă necunoscute.

Actrița lucra la Teatrul Național din Sibiu, iar astăzi, directorul teatrul a făcut anunțul pe o pagina de Facebook. Ema Vețean a jucat în numeroase piese de teatru la Sibiu, printre care Othello, Viața cu un idiot, Platnov și Moroi, Un tramvai numit Popescu, Metamorfoze și nu numai. Ema Vețean, care a murit astăzi, a colaborat și cu Silviu Purcărete, în scurtmetrajul Undeva la Paliula, în regia lui Axel Koenzen.

A murit la doar 38 de ani

"Cu profundă tristeţe aflu astăzi, de la celălalt capăt al pământului, că Ema Veţean, actriţă a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu, a plecat către Cel Senin. A făcut creaţii memorabile în "Prinţesa Turandot", în "Viaţa cu un idiot", în "Maestrul şi Margareta", în "Moroi" şi în alte roluri din teatru şi film. Actriţă specială, de o fragilitate şi sensibilitate extreme, pleacă dintre noi, fără să-şi fi dat întreaga măsură a talentului. Dumnezeu să o ierte şi să o primească în Lumină, iar familiei îndoliate, prietenilor, colegilor, multă mângâiere! Să ne rugăm pentru ea!", a scris directorul Teatrului Național din Sibiu, pe Facebook. 

În urmă cu câteva zile ne-am mai părăsit și o altă mare actriță a României. Tamara Buciuceanu, în vârstă de 90 de ani, a plecat la îngeri pe data de 15 octombrie, după ce a stat internată în spital mai bine de o săptămână.

Doamna teatrului românesc a pierdut lupta cu problemele cardiace și a lăsat în urmă numai suferință și regrete din partea celor care au cunoscut-o și apreciat-o. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro