Doliu imens în sportul românesc. A murit unul dintre cei mai mari antrenori

+2 click pentru
galerie

Doliu imens în sportul românesc. A murit unul dintre cei mai mari antrenori © Sursă Facebook

Momente de suferinţă cumplită în lumea handbalului românesc. Unul dintre cei mai mari antrenori s-a stins din viaţă.

Liviu Paraschiv a murit la vârsta de 72 de ani, după o lungă suferinţă. Acesta a trecut prin clipe extrem de dificile de-a lungul carierei sale, printre care se numără o intervenţie chirurgicală foarte delicată, suferită pe cord.

Liviu Paraschiv s-a născut la Braşov, în anul 1947. El a fost antrenor timp de 35 de ani în handabalul românesc. Debutul carierei sale a avut loc la Tractorul Brașov, în anul 1980. După mai bine de două decenii, acesta a trecut la Minaur. În ceea ce priveşte sectorul masculin, a pregătit Fibrex Piatra Neamț.

Moartea sa a lăsat regrete profunde în inimile fanilor şi ale colegilor, care şi-au exprimat durerea prin diverse mesaje pe reţelele de socializare.

"A plecat dintre noi profesorul Liviu Paraschiv, unul dintre cei mai valoroși antrenori pe care i-a avut handbalul românesc. A fost antrenorul echipei noastre din octombrie 2012 până în aprilie 2015. A promovat, în premieră, Slobozia pe prima scenă și a avut o contribuție însemnată în menținerea ei la acest nivel. A fost un profesionist desăvârșit, un suflet mare dedicat în totalitate handbalului. A avut o contribuție determinantă la ascensiunea handbalului slobozean al cărui suporter a rămas până în ultima clipă… Drum lin către Lumină, domn' Profesor!", a scris HCM Slobozia pe pagina de Facebook.

"Zi trista pentru handbal! Drum lin catre cer, Liviu Paraschiv! Ne vom aduce cu drag aminte de tine, pentru ca, după 35 de ani de cariera, vei ramane parte importanta din istoria unor cluburi de referinta in handbalul brasovean si nu numai.Condoleante familiei indoliate!", a postat CSM Corona Brasov pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest