Doliu uriaş în lumea sportului! Un mare campion român a murit la doar 28 de ani

Doliu uriaş în lumea sportului! Un mare campion român a murit la doar 28 de ani © Pixabay

Lumea sportului este îndoliată. Un celebru campion român s-a stins din viaţă la doar 28 de ani, în timp ce era în sala de fitness.

Piski Lajos Arnold a fost campion la karate. Tânărul era din Oradea şi era de profesie antrenor personal. Tânărul a fost atât de pasionat de acest sport, încât a ajuns să obţină titlul de campion naţional.

Fostul campion la karate a avut parte de o moarte cumplită. Acesta s-a stins din viaţă după ce i s-a făcut rău deodată şi a căzut la pământ. 

Tânărului i s-a oferit primul ajutor, din partea paramedicilor care l-au găsit pe acesta în stop cardiorespirator. Fără să stea pe gânduri, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare până la sosirea unui medic.

La sala de fitness, loc în care a avut loc tragedia, a ajuns în scurt timp şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Medicul a continuar procedurile de resuscitare, încercând să îi salveze viaţa. 

Deşi urgentiștii au încercat timp de o oră şi jumătate să-i salveze viaţa tânărului sportiv, din păcate, acesta a murit, potrivit bihon.ro.

Tânărul a lăsat în urma sa o soţie îndurerată şi o fetiţă de doar un an.

Un atlet s-a stins din viaţă la doar 22 de ani

Atletul etiopian Abadi Hadis a murit la doar 22 de ani. 

Potrivit presei din Etiopia, atletul şi-a petrecut ultimele luni din viață pe patul de spital, însă nu a fost precizată boala de care a suferit Abadi Hadis.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro