"Domnul Rimă", primele declaraţii despre nuntă şi copil! A spus lucrurilor pe nume!

+4 click pentru
galerie

Flick, Domnul Rimă, a vorbit, pentru prima dată, despre femeile din viaţa lui, despre nuntă şi despre copilul pe care nu vrea să îl lase doar în grija mamei.

Toată lumea îl cunoaşte drept Flick, Domnul Rimă, e poet, om de radio, prezentator şi, dincolo de toate, este om. Flick a vorbit în exclusivitate despre lucrurile mai puţin cunoscute din viaţa sa. "Am fost un copil simplu, m-a ajutat foarte mult acest lucru. Când eram mic, eu mi-am dorit să fiu fericit când o să devin mare. Am prieteni puţini, dar buni. Răzvan Popescu, Speak şi Mihai Bendeac pot să spun că sunt prietenii mei", spune Flick, într-un interviu emoţionant, difuzat astăzi, la Antena Stars, începând cu ora 9.00.

Lumea îl cunoaşte după rimele geniale pe care le face. E misterios şi mereu îşi ţine viaţa personală departe de lumina reflectoarelor. Dar de reporterii Antena Stars nu a scăpat, aşa că a răspuns chiar şi la cele mai incomode întrebări. "Viaţa mea sentimentală este... nici nu ştiu cum este. Nici disponibil nu pot să zic că sunt, dar nici nu pot să zic că sunt un om liber. Am avut şi relaţii serioase, de cinci, şase, şapte ani, dar şi relaţii pasagere aşa de o lună, două. Nu pot să zic că am un tipar de femeie, pentru mine femeia trebuie să fie frumoasă cu totul. Nu sunt atent doar la un anumit aspect. Am cunoscut fete pe Internet, frumoase, dar când am văzut cum gândesc, nici nu am mai vrut să le cunosc", explică Flick.

El a vorbit şi despre nuntă şi copil: "Mi-am plănuit să am nunta anul acesta, 19 este numărul meu norocos. În privinţa copilului, cred că este o responsabilitate, sunt implicat în multe proiecte, şi nu vreau să îl fac doar să fie şi să îl las în grija mamei. Vreau să mă implic în creşterea copilului".

Interviul în exclusivitate îl vedeţi astăzi la Star Matinal, pe Antena Stars, de la ora 9:00. Flick vorbeşte despre decizia pe care a luat-o mama sa şi care i-a schimbat viaţa complet.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro