„Don Juan”-ul care l-a făcut K.O. pe Marcel Toader, premiat de Viorica Dăncilă / Este în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

Considerat un adevărat “devorator” de cântărețe de muzică populară, un “Don Juan” mehedințean acuzat că s-ar fi amestecat în căsnicia omului de afaceri Marcel Toader a primit o veste incredibilă din partea Vioricăi Dăncilă.

Fiu al unui fost șef al Poliției Capitalei, bărbatul a devenit cunoscut în lumea mondenă prin intermediul numeroaselor sale escapade amoroase cu diferite cântărețe de muzică populară. Una dintre cuceririle sale ar fi fost chiar folclorista Maria Constantin, la momentul respectiv încă soția lui Marcel Toader. Scandalurile repetate care au condus la divorț, dar și secretele care au ieșit la iveală după desfaceresa căsătoriei, i-au făcut mult rău omului de afaceri, care, recent, a făcut un atac de cord în timp ce se afla în vizită la un prieten și a murit, la 56 de ani.

Joi, printr-o ordonanță de urgență semnată de Viorica Dăncilă, presupusul amant al Mariei Constantin a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale. În prezent, acesta este într-o relație cu altă cântăreață de muzică populară.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro