Dorința de a bea o cafea departe de soție l-a costat 2.000 de lei pe un bistrițean. Omul a fugit de acasă

Un tânăr a fugit de acasă din cauza soției și s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 de lei © Jandarmeria Română

Un incident desprins parcă din filmele de comedie a avut loc la Bistrița. Un tânăr a fugit de acasă din cauza soției și s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Pentru că România se află în carantină și pentru că nu avem voie să ieșim din case decât pentru nevoi speciale ori pentru a ajunge la locul de muncă, multe cupluri își pun relația acum la încercare.

Acest lucru s-a întâmplat și în familia unui bistrițean. Sătul de gura soției și dorind ca măcar o dată, după mult timp, să își poată bea cafeau în tihnă, omul a rescurs la un gest extrem.

Bistrițeanul a fugit de acasă pentru a avea parte de un moment de liniște și a ajuns pe jos tocmai în cealaltă parte a orașului.

După multe certuri și discuții în contradictoriu, bărbatul în vârstă de 32 de ani și-a luat lumea în cap și dus a fost. Doar că, din nefericire pentru el, acele câteva momente de liniște în care și-a savurat în tihnă cafeaua, l-au costat nici mai mult, nici mai puțin de 2.000 de lei.

În drumul său, bărbatul s-a întâlnit cu o patrulă de jandarmi și așa s-a ales cu amenda usturătoare, dar și cu posibilitatea de a intra în Cartea Recordurilor, după cum se povestește chiar pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

"Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’. Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului. De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!", se arată într-o postare pe Facebook a Jandarmeriei Române.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro