Dosarul milionarului prins drogat la volan, clasat de procurori / Detalii exclusive

+2 click pentru
galerie

Considerat un adevărat pericol public, în urmă cu doi ani, după ce a fost prins şofând prin Capitală sub influenţa drogurilor, un milionar celebru a fost scos basma curată de vajnicii apărători ai legii, procurorii.

Şerban Ciuşcă, afaceristul de top care, la fel ca Mario Iorgulescu, a condus sub influenţa drogurilor pe drumurile publice, a reuşit să rezolve problemele penale, cu ajutorul procurorilor. Prins, în mai 2018, pe bulevardul Kiseleff din Capitală, de agenţii de circulaţie, într-o stare de euforie bizară, omul de afaceri a suflat inițial în alcooltest, iar rezultatul a fost zero. Pentru că părea să nu fie în apele lui, șoferul a fost verificat şi cu aparatul "Drug test", moment în care polițiștii au constatat că șoferul se afla sub influența drogurilor. Ca urmare, Șerban Ciușcă a fost condus la INML, unde i-au fost recoltate probe biologice, apoi i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Dosarul nu a ajuns în instanţă nici după aproape doi ani, lucru extrem de bizar, dacă ţinem cont că milionarul a fost prins în flagrant şi că, teoretic, poliţiştii şi procurorii vor să cureţe străzile de şoferi beţivi şi drogaţi, care omoară oameni nevinovaţi – cum s-a întâmplat în cazul lui Mario Iorgulescu, de exemplu. Astfel, reporterii SPYNEWS au solicitat, zilele trecute, mai multe informaţii cu privire la dosarul buclucaş atât reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, când şi poliţiştilor de la Brigada Rutieră Bucureşti.

În momentul în care au aflat despre ce dosar este vorba, procurorii s-au făcut că plouă şi au “uitat” să ofere informaţiile solicitate. Surpriza a venit, însă, de la poliţie, care a explicat că dosarul instrumentat sub coordonarea Parchetului Sectorului 1 a fost înaintat la unitatea amintită, încă din iulie 2018, cu propunerea de… clasare! Aşa că “marea captură” s-a dovedit a fi doar un motiv ca Ciuşcă să mai socializeze cu anchetatorii, care, mărinimoşi, au şters cu buretele totul şi, din motivele pe care doar ei le cunosc, l-au declarat nevinovat pe milionarul prins drogat la volan.

Vedeta internetului

În trecut, Şerban Ciuşcă a fost protagonistul mai multor filme care au devenit virale pe internet. În toamna lui 2016, bărbatul a ieșit cu mașina din curte fără să se asigure și i-a tăiat calea unui motociclist care avea o cameră de filmat montată pe cască. Ciușcă a oprit mașina în mijlocul drumului, în așa fel încât să nu-l lase să treacă și a început să-i reproșeze că nu știe regilile de circulație din România, unde, după părerea lui "cel care iese din curte are prioritate".

Același Ciușcă a mai fost filmat, de la fereastra unui bloc, în timp ce se învârtea în cerc cu mașina, în mod inexplicabil, pe mijlocul drumului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro