Două clanuri rivale și-au declarat război cu răngi și bâte la Ploiești. Mascații au intervenit de urgență

Două clanuri rivale și-au declarat război cu răngi și bâte la Ploiești © Arhiva

Scandal de proporții la Ploiești, acolo unde două clanuri rivale și-au declarat război cu săbii și bâte. Doar mascații au putut liniști spiritele. 

Marți seara, pe strada Căpșunelor, din cartierul ploieștean Bereasca, două clanuri rivale s-au bătut cu săbii și bâte, fiin nevoie de intervenția autorităților pentru a liniști spiritele. 

Conform IPJ Prahova, între cele două familii ar fi pornit un scandal spontan, iar de la câteva înjurii până la o adevărată luptă de stradă a mai fost doar un pas. La fața locului, în urma unui apel la 112, au ajuns imediat echipaje ale poliției, jandarmeriei, dar și luptătorii SAS. 

În urma scandalului, două persoane au ajuns la spital, iar alte șase au fost conduse către sediul poliției. De asemenea, zona este monitorizată pentru prevenirea altor conflicte.

”În jurul orei 19:20, am fost sesizati cu privire la faptul că, pe strada Capșunelor din municipiul Ploiești, are loc un conflict între mai multe persoane.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că, între membrii a două familii, a izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se reciproc, verbal si fizic.

La fața locului au intervenit cu promptitudine mai multe echipaje de poliție, jandarmi, precum și luptători SAS, care au aplanat în scurt timp conflictul.

Toți cei implicați în eveniment au fost identificați, la sediul poliției fiind conduse 6 persoane, pentru audiere.

Alte două persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale în consecință”, se arată în comunicatul emis de IPJ Prahova. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro