Două femei au ars de vii în propria locuință. Pompierii le-au descoperit trupurile neînsuflețite după ce au stins focul

Două femei au ars de vii în propria locuință © Arhiva

Sfârșit tragic pentru două femei din Vrancea. Un incendiu puternic le-a transformat casă în scrum și le-a luat viețile. Trupurile neînsuflețite ale celor două au fost descoperite de pompieri abia după lichidarea flăcărilor.

Incendiul a izbucnit în noaptea de duminică spre luni, ora 01:05, în satul Pădureni, comuna Jariștea, județul Vrancea. Cele două femei dormeau și nu au mai apucat să se salveze. Trupurile lor fiind descoperite de pompierii sosiți la fața locului, abia după ce au reușit să stingă focul.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, pompierii au fost solicitați printr-un apel la 112 de către vecini pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o locuință din apropiere. 

În urma apelului, la fața locului au ajuns pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și pompierii din localitățile învecinate.

 Preț de mai bine de trei ore, salvatorii s-au luptat să lichideze flăcările care au transformat locuința în scrum. După orele în care au luptat cu focul, pompierii au descoperit și trupurile neînsuflețite ale celor două femei în vârstă de 50, respective 82 de ani.

Din primele informații, conform oamenilor legii, focul ar fi izbucnit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Ancheta în acest caz continuă până la stabilirea cu exactitatea a cauzei care a provocat incendiul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro