Două foste colege de salon ale tinerei din Hunedoara, diagnosticată cu coronavirus, au murit

Două foste colege de salon ale tinerei din Hunedoara, diagnosticată cu coronavirus, au murit © arhiva

Colegele de salon ale tinerei de 26 de ani, internată la spitalul din Petroşani, care a fost ulterior diagnosticată cu coronavirus, au murit.

Fostele colege de salon ale tinerei de 26 de ani, care nu a anunțat cadrele medicale că trebuia să rămână în izolare la domiciliu după ce s-a întors din Italia, au murit la spitalul din Petroșani. Este vorba despre două femei în vârstă, internate în Secția de Neurologie.

Cele două femei au murit în urma unor grave probleme de sănătate. Medicii spun că decesele lor nu au legătură cu cazul tinerei de 26 de ani, diagnosticată cu coronavirus. Acestea nu ar fi apucat să contacteze virusul Covid-19.

„Ambele paciente au decedat în urma unor probleme neurologice. Pacientele, testate pentru COVID 19, nu au fost purtătoare de virus, rezultatele în cazul lor fiind negative”, a declarat, pentru adevarul.ro, Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgenţă din Petroşani.

Secţia de Neurochirurgie a Spitalului din Petroşani a fost închisă, joi, 12 martie. 42 de oameni au intrat în autoizolare şi aşteaptă rezultatele testelor.

De asemenea, alți patru angajați ai unei clinici private și un asistent medical sunt în autoizolare la domiciliu. Cei 47 de oameni au intrat în contact cu tânăra de 26 de ani, infestată cu virusul Covid-19, care s-a tratat la spitalele din Petroşani şi Hunedoara.

Tânăra confirmată pe 10 februarie cu coronavirus se află în stare stabilă, la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro