Două luni de când a fost raportat primul deces din România din cauza coronavirusului! În tot acest timp numărul a crescut, iar în acest moment sunt în total 1159 de morți

Două luni de când a fost raportat primul deces din România din cauza coronavirusului! În tot acest timp numărul a crescut, iar în acest moment sunt în total 1159 de morți © arhiva

Pe 22 martie România înregistra primul deces din cauza noului coronavirus. Astăzi, 22 mai, la două luni de atunci, numărul continuă să crească, iar astfel țara noastră are până în acest moment 1159 de morți din cauza COVID-19.

Pandemia de coronavirus nu a trecut, ci face în continuare zeci de victime și în țara noastră, ultimul bilanț al morților fiind de 1159. În urmă cu fix două luni, mai exact pe 22 martie, Grupul de Comunicare Strategică anunța că țara noastră a înregistrat primul deces din cauza COVID-19, deces al unui bărbat în vârstă de 67 de ani, care suferea de cancer în stadiu terminal. Acesta a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova.

În prezent, România este pe locul 24 în ceea ce privește numărul deceselor din întreaga lume, iar zilnic sunt raportate alți morți care potrivit unor statistici media zilnică fiind de 19 decese pe zi! 

Se pare că țara noastră nu are o pantă ascendentă sau descendentă, ci continua să rămână constantă! Cele mai multe decese într-o singură zi înregistrate în țara noastră au fost raportate pe data de 8 mai, atunci când în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 35 de decese din cauza virusului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro